Februari

Februari är en födelsedags månad, nästa alla jag känner fyller år den här månaden.




När jag kommer till jobbet så är min arbetsplats fylld av ballonger, jag har ju världens bästa arbetskamrater.Sen skickar Miillan födelsedags kramar,pussar och bilder från och på sina tokiga ungar. Och innan jag går hem flyttar vi över Ballongerna till nästa arbetsplats, det här är ju riktigt roligt, för i morgon fyller Jeanethe år.

Efter jobbet får jag födelsedags middag i Sollentuna vi tänder en brasa sitter och pratar en lång stund efter middagen och delar på vinet som är kvar. När jag sen mätt och belåten kommer hem så har jag en jätte fin bukett med blommor utanför min dörr.(och Eva min omtänksamma granne har satt dem i en hink med vatten)
Kan man ha en bättre födelsedag.    


 

Lördag kväll i februari

Vi går på bio och sen äter vi middag på lilla Ny, Torskrygg och vitt vin i massor, natten slutar högst upp i  skrapan med en mojito


när vi äntligen promenerar hem i minus 15 grader mitt i natten fastnar vi i skyltfönster och bland människor på tunelbanan, härligt att inte vara ensam mitt i natten och  efter en resa på 10 minuter är vi hemma vid porten , Grannen Eva har satt upp en stor lapp om att vi inte får glömma att mata rådjuren när det år så mycket snö och kallt...bor vi i stan eller på landet.


RSS 2.0