Vart är Våren

 
 

På fredag är det snöstorm alla bussar är inställda och alla tåg föresenad. Jag kommer i alla fall i väg till Sundsvall men när jag ska hem på Söndagen är det inte mycket bättre och jag blir jag blir 2 timmar försenad igen och är inte hemma förrän halv tolv på kvällen. 

När jag äntligen kommer hem så ska jag flytta min bil för det är snöröjning på min gata en dag i veckan, men jag kan inte hitta den? Till slut inser jag att den inte är stulen utan den är under största snöhögen på gatan.

Halv sex på måndag morgon är det minus 17 grader ute och jag måste skotta ut bilen och flytta den innan jag får till jobbet.

Det är surt ska jag säga....VART ÄR VÅREN


Februari

Januari försvann och nu rullar februari in i snabb fart, jag har jätte roligt på jobbet och snart snart är det vår..härligt.
Mandisen kommer och vill bo hos mig, hon ska plugga i Uppsala och har ingenstans att bo. Vi går på fotomuséet och äter middag i gamla stan, vi schoppar loss i en massa köpcentran och äter lunch på en restaurang som är Rene Voltair inspirerad. Vi köper en kokbok och sen åker vi hem och lagar middag ur den. Vit fisk panerad i nötter med mojs och fyllda aburginer med get ost gegga och dadlar gratinerad i ugn.

Salig blandning
Kolboken finns på Bokus .com för 222 kronor




 

RSS 2.0