Radio Rix Dåliga REKLAM

Jag vaknar på Söndag morgon, famlar efter morgontidningen, sen koppen med kaffe och mjölk och sen sängen igen. Då ramlar det ur en liten handskriven lapp från GRANNEN.


På lappen kan jag läsa ''VI GILLAR DIN MUSIK SMAK, MEN INTE KLOCKAN TRE PÅ NATTEN, DÅ VILL VI SOVA. HÄLSNINGAR GRANNEN''
 
Jag blir totalt förstörd...köpte ny skiva på Lördagen i stan, när jag kom hem lyssnade jag på den hela kvällen och bloggade, läste och svarade på mail till ungefär till klockan? Jag vet att jag somnade framför någon 20-tals film på ettan ...när slutade den? Jag är uppe ur sängen på en sekund och river runt bland gårdagens Tv bilaga.

Jag hyr min lägenhet i andra hand just nu och vill inte att någon ska klaga på mig till min hyresvärd eller till  bostadsrättsföreningen, det kan kosta mig ett lägenhets kontrakt.(dyrt i stockholm)

Inser att filmen slutade tjugo över tolv och då var min musik audiens slut för länge sen och jag var förflyttad tilll min säng och sov för länge sen?

Mina grannar är toppen bra, men jag vet att Eva är på Zanzibar i jobb och patrik är på fest.då återstår bara Susanne på min våning,hon skulle ha ringt på och sagt att jag borde gå och lägga mig? och jag skulle ha försvarat mig med att, DET ÄR INTE JAG?


Pinsamt men det måsta vara någon på våningen under mig,? för att bli stärkt i att det är någon annan som fört oljud, ringer jag på hos Susanne. När jag håller upp lappen och säger att det är inte jag...börjar hon skratta och talar om att det är en RADIO RIX RREKLAM?

På måndag morgon på jobbet så måste jag beklaga mig och då säger Jeanethe. Aha då försår jag lappen på Porten? en Granne som var jätte upprörd över något påstående om musIK mitt i natten? Jag säger bara ''FY Radio RIX'' det var inte kul
.
Det visar sig också att de haft en del ärende hos marknadsetiskarådet....

Men man är inte mer än människa och jag är alltid rädd för att ine gör rätt för mig eller att stöta sig med andra.
Vaa...har jag gjort reklam för Radio Rix??

LÄXAN ÄR : FÖRSÖK ATT TÄNKA EFTER FÖRE, DET HADE JU: faktiskt kunnat vara jag som spelat min nya skiva hela natten eller någon annan granne som glömt bort att visa hänsyn...ELLER INTE, BRA TANKE STÄLLARE att man ska vara rädd om de sina och alla runt omrkring.
godnatt kram
GILLAR fortfarande  RADIO RIX ( :

Champange på jobbet

Det är fredag och vi drog in jätte affären. Det är roligt att få beröm och champange för ett bra jobb. Sen går vi hem var och en till sitt, nöjda med vad vi presterat. Om alla arbetsgivare kan få den anställde att ödmjukt ta ansvar för sitt jobb och vara stolt över varumärket så kan man komma långt tillsammans. 


Det är inte så att vi dricker champange varje dag, vi är arbetsnarkomaner allthopa, gräver ur egen matlåda på 20 minuter och sen back in business again. Men det är otroligt rolig att få jobba med kompetenta människor som brinner för samma sak som man själv. Jag trivs verkligen och är stolt över mina arbetsuppgifter, mina arbetskamrater vår kompetens och vår arbetsgivare.  

 


Vaddå?
vart jag jobbar!
Men det vet ni väl...
Nu ska jag måla en Pumpa ha en bra Halloween allihopa och många kramar...


Klapp och kram hörna

Jag ska vara med T hela helgen och jag har lovat henne att vi ska gå på Skansen. Jag hämtar henne vid tåget på fredag och till min stora fasa deklarerar hon genast att hon vill klappa en orm. Vii  kan väl prata lite om det säger jag, och småler vad jag inte vet då, är att på Skansen finns en klapp och kram hörna, där man kan få klappa en orm eller krama en spindel. 


 l
På Lördagen tar vi en heldag på Skansen, det är strålande sol och vi har eget fika med oss. Vi gillar Lemurerna bäst och vi  tar en liten promenad ibland dem, det är jätte roligt. 

Thea ger sig inte, så jag får leta upp den här fantasktiska klapp och gos hörnan . Där klappar hon en stor fel lat orm som ligger i värmen och myser och jag ryser, jag klappar inte.
Sen sätter vi oss ute i solen och äter glass med Rosa (en nyinköpt rosa kanin). Om man har fobi kan man få hjälp här på Skansen, det funderar vi över medan vi äter upp glassen. Thea tycker absolut att jag ska ta chansen att bli botad för alltid men jag säger att jag nog inte har tid i dag.


RSS 2.0