Julskyltning



Tiden rusar på och helt plötsligt är det julskyltning? 

Jag passerar NK:s skyltfönster på väg till mitt nya jobb och det ska bli spännande på måndag morgon att få se vad dom har för ögon godis att bjuda på.

Det kom snö i går natt men i morse när jag skulle ta en runda runt Edsviken var allt borta, och jag kunde jogga runt i träningskor utan att slå ihjäl mig. Men det är väl bara en tids fråga innan jag måste börja träna inomhus.

Så på torsdag morgon klockan sex är jag inbjuden av Marie G till ett träningspasss på SATS vid Hötorget, vi har jobbat och tränat tillsammans i Sundsvall en gång i tiden, så det känns jätte roligt att hon också bor här nu...om man nu kan säga att jag bor här??




En Skräckmästaren har gått ur tiden

Min syster och jag har alltid varit intresserad av illustrationer och sagor, det kanske är för att vi konstnärligt lagd, jag vet inte men det började redan när vi var små och vi kunde hänga i timtals över  hans böcker "Allra käraste syster" och "Jag är en varulvsunge" sen blev det pussel och spökhistorier, littografier mm

 
Jag glömmer aldrig första gången jag köpte en littografi som han gjort och eftersom jag var så upphetsad över inköpet så skickade jag ett mail till hans hemsida, där jag berättade vad road jag var av hans bilder. 
Det tog inte mer än en timmer så ringde han upp mig och berättade att han satt och målade illustrationer i gamla stan till en spåkärring nedåt gatan och det var ingen mindre än Rosie Björkman.

Han kunde verkligen blanda skräck och erotik med små söta varelser och detaljer


En l'an 2001

Tänk vad liver kan erbjuda mycket, det är bara att ta för sig
Jag har sagt upp mig efter mig efter 15 års anställning och börjar ett nytt jobb snart.
Vaddå? kort nummer tre och sex...jaja det ordnar sig nog man kan inte ha tur med allt.......
Titta på nummer ett och fem istället det är jobbet. 
Fyra och åtta ser väl också lovande ut eller???? Hjälp


Hans Arnold har ritat en  Tarot kortlek
titta på den för det är ju Alla helgons natt snart"
lTarotkort


Nu kan vi väl lyssna lite på Pierre Barchelet istället och koppla av

Godnatt kram



RSS 2.0