Hur kunde jag missa Ängelsberg?



Berslagens vackraste områden. Ängelsberg med en härlig rofylld miljö. Den omges av en spännande historia och hela byggden är fylld av sevärda upplevelser. Här finns Oljeön, världens äldst bevarade Oljeraffinaderi, Engelsbergs bruk, ett av Unescos världsarv, Konstnärskolonins liv och leverne är ett annat av många kapitel om Engelsberg.

Jag sitter på jobber när M ringer och vill att vi ska träffas på Elsa Anderssons Cafe efter jobbet. Där kan vi fika och prata en stund. 

        
Men vi hamnar inte in Norberg utan vi hamnar i Ängesberg  det är närmare för M som blir försenad. Vi är trötta båda två. M har jobbat hårt hela veckan, och i dag har han suttit på taket på en Container och svetsat igen ett hål ? Själv har jag varit uppe sex varje morgon, gått sex km innan jag åkt till jobbet , väl där har K och jag bara ätit GI mat på lunchen och gått 3 km, sen hem och träffat konstföreningar på tryckeriet, målat, redigerat vernissage kort mm. Vi behöver verkligen koppla av en stund båda två och det här stället är perfekt för det.


Oändlig Metamorfos



Maskarnas Kärleksliv




Efata



Tratt Gubbar




Fru Krokodil på Sommardäck
 
Vi tar en promenad i Skulpturparken, och fikar bullar och dricker dricka från Konsum i Norberg. långt ifrån fikat på Elsa Anderssons men mycket mer romatiskt, det lovar jag. 

Arborelius

Innan vi skiljs åt bestämmer vi att att vi ska träffas här igen, en härlig höst dag, med mat säck och bra kläder och vandra runt hela dagen och kanske åka ut till Olje ön? 


http://www.skulpturparken.se/WebsidaSkulptur/bas/meny.html








 


Fortfarande lika.....




Om ni undrar så har jag fortfarande inte städat upp,det är färg och bilder överallt och jag börjar bli ordentligt trött på röran.

 

Men egentligen är det ju rätt kul och spännande att just jag får ställa ut på Gotland. Fast jag borde ha en städerska? Och den som trivs bäst i den här röran det är Raja. Hon sover lungt bland tyll och tyger, ja hon är en riktig dröm hund.

 

Men jag vill inte sova,eller måla!! Jag vill ta på mig stövlarna, och gå ut i skogen i det härliga höstvädret och plocka svamp så jag smyger ut en liten stund och önskar att städerskan ska göra städ jobbet.


Hjälp....Utställnings nojja.




Jag fattar inte men jag är expert på att stöka till det, när jag håller på att måla, och sen när jag har bilder och färg överallt, bryter jag ihop för egentligen är jag ju Perfektionist.



Jasså tänker alla som jag jobbar med!!  Dom vet nämligen hur det ser ut på mitt Skrivbord, men jag har faktiskt en ordning i röran även om ni inte tror det?

Och det är faktiskt värre att ha ett tomt skrivbord. För som man har det på skrivbordet så har man det i huvudet.. 

Jag har faktiskt en enda röra i huvudet hela tiden när det börjar närma sig utställningsdax, så det är inte undra på att jag glömmer en del.

Jag lämnar fel mobilnummer till Millan när hon ska sms ett tack kort ( den som fick det fattade ingenting)
Tack för barnkläderna stod det! och AKO har inga barn och känner knappt Millan.

Sen lämnar jag bilnycklarna i skogen på bästa Kantarell stället. ..och får ringa hem från skogen.

Och på eftermiddagen så kör jag till Borlänge och handlar fast jag skulle till till Hedemora. Bara 4 mil åt fel hålll?
Zwilling TWIN Classic

Sånt här gör att man tror att man ätit ur en aliminum kastruller hela sin uppväxt.

Men igår kom Kristina Alexandersson Malmberg och signerade sin upplaga och tio minuter efter att hon åkt kom hon tillbaka efter sin handväska ( : Sådant gör mig Glad

För Skadeglädjen är den enda sanna glädjen

Och jag har en vän som är läkare och han säger bara att när jag inte vet vad jag ska ha nyckeln till då är det fara
och färde??

Så för sådana som Kristina och mig finns det alltså fortfarande hopp.

 


Nya Tryck



Nu har alla äntligen kommit igång igen efter sommaren.........



Och det ligger stenar överallt som väntar på att få bli tryckta



Den här färgen var inte lätt att blanda men till slut blev den bra...eller vad tycker ni? 



Kristina Alexandersson har väntat på sin upplaga några veckor, men snart så är sista färgen satt och hon kan komma och signera den.

RSS 2.0